promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda titokzatos partnere véget vetett a pletykáknak - kiderült mi van közte és a szexi modell között
Borítókép:  Zimány Linda/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vége a találgatásoknak, Zimány Linda titokzatos partnere elárulta, hogy milyen kapcsolat van közte és a szexi modell között. 

[[cikk1]]

Zimány Linda múlt héten a varázslatos Mikonosz szigetén töltött néhány napot. A szexi modell szinte minden pillanatot lencsevégre kapott, de ahogyan azt már korábban is megszokhattuk tőle, ezúttal is egyedül pózolt a képeken.

Mindenesetre most nem fogta vissza magát, és falatnyi bikiniben mutogatta tökéletes testét.

A szemfüles követők azonban kiszúrták, hogy Linda nem egyedül, hanem egy titokzatos férfival töltötte a vakációt. Később kiderült, hogy a partner nem más mint hazánk egyik legsikeresebb férfi influenszere, Budavári Fülöp. 

A modell-influenszer egy közös képet is posztolt Lindával az Instagram-oldalára, így futótűzként terjedt a hír, hogy egy párt alkotnak.

Fülöp azonban a Borsnak elárulta mi van közte, és Linda között: 

"Lindával több éve barátok vagyunk, ez az utazás is most leginkább a munkáról szólt. Pár éve ismertük meg egymást, amikor egy közös projekten dolgoztunk, azután most, hogy a pandémia alatt mindketten otthon ragadtunk, sok időt töltöttünk együtt. A barátságunk sokkal bensőségesebb lett, de nincs köztünk több."

- nyilatkozta a lapnak a fiatal modell. 

Linda tehát még mindig keresi az igazit, de addig is elárasztja az Instagram oldalát forró képekkel, a mi legnagyobb örömünkre. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás