promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt az X-akták 52 éves bombázója: elege van a melltartókból!
Borítókép:  Gillian Anderson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gillian Anderson kerek-perec kijelentette a CNN-nek, hogy márpedig ő "nem hord többé melltartót", és azt is elárulta, hogy miért.

Az anno hatalmas sikert aratott X-akták Scullyja, és A korona című Netflix-sorozat sztárja, Gillian Anderson az Instagramon élőben válaszolt a rajongóinak, és valaki megkérdezte tőle, hogy milyen ruhákat viselt a pandémia alatt – meglepő reakció érkezett:

"Annyira lusta vagyok, ezért már nem hordok melltartót. Nem tudok melltartót viselni. Sajnálom, nem érdekel, de ha a melleim a köldökömig érnek, akkor sem hordok többé melltartót".

Az amerikai-brit színésznő az alsóneműről szóló elmarasztaló ítéletével zárta mondandóját:

"Egyszerűen kib*szottul kényelmetlen".

Gillian Anderson válaszát sokan felkapták a közösségi médiában, az egyik elterjedt tweetben pedig ezt olvashattuk:

"Ha a kétszeres Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő, Gillian Anderson azt mondja, nincs több melltartó, akkor kik vagyunk mi, hogy ne értsünk egyet?"

Nicky Clark író és közösségi aktivista a The Independent című brit lap véleményrovatában méltatta a színésznőt:

"Üdvözlöm Gillian Anderson hozzáállását a megereszkedett mellekhez – rávilágít a gyűlölet-szerelem kapcsolatunkra egy olyan ruhadarabbal, amely állítólag jót tesz nekünk, anélkül, hogy feltétlenül jót tenne nekünk".

Gillian Anderson gyakran demonstrálja laza hozzáállását a dolgokhoz, ugyanis jól ismert a követői körében arról, hogy szuggesztív képeket oszt meg Instagram-oldalán #ANapPénisze és #ANapCsöcsei hashtagek mellett.

Ami pedig a karrierjét illeti, ő kapta meg Eleanor Roosevelt szerepét a Showtime hamarosan induló sorozatában, a The First Ladyben, illetve a Netflixen futó Szexoktatás folytatásában is visszatér majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás