promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobsz egy hátást, milyen karaktert alakít majd a Knight Riderből ismert David Hasselhoff!
Borítókép:  David Hasselhoff/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Viszlát csodaautó a Knight Riderben, szexi fürdőruhás lányok a Baywatch-ban, az egykori sorozatsztár: David Hasselhoff ezúttal egy francia bűvészt fog eljátszani a C’est Magique-ben!

Larry Cech South Pointe Pictures bejelentette, hogy az új, dinamikusan fejlődő produkciós cég Cannes-ban elindítja első nagyjátékfilmjét, az új angol nyelvű vígjátékot, a C'est Magique (It's Magic!) című filmet - írja a theGeek. David Hasselhoff (Knight Rider, Baywatch, Dodgeball, The SPONGEBOB SQUAREPANTS Movie) és Larry Cech (Absinthe, 90 Minutes of the Fever) lesznek a főszereplők, további tehetségek kavalkádjával, akiket hamarosan bejelentenek.

A rendezői feladatokat a francia élvonalbeli komédiás rendező, Nicolas Benamou (Babysitting, Babysitting II, Teljes sebességgel) látja el. Legújabb filmje, a Christian Clavier rendezte Do You, Do You Saint Tropez, ebben a hónapban kerül széles körben a mozikba és minden platformra világszerte.

A C'est Magique két francia bűvészről szól, akik véletlenül kvalifikálják magukat a világ legnagyobb bűvészversenyére Las Vegasban. A film Cech Las Vegasban töltött időszakának valós eseményein alapul, többek között a világ legnagyobb bűvész- és produkciós showműsoraiban dolgozott. A történetet Benamou és Cech írta.

Benamou szerint a történet a Másnaposok és a Little Miss Sunshine keveréke.

"Las Vegas mindig is korunk legjobb bűvészeit vonultatta fel, én pedig most megmutatom nektek minden idők legrosszabb bűvészeit! Imádni fogjátok őket! Ez a projekt két olyan világot hoz össze, amely mindig is kedves volt számomra: a vígjátékot és a bűvészetet. Az USA-ban filmet forgatni mindig is gyerekkori álmom volt. Ez a projekt a legizgalmasabb mind közül, amit eddig csináltam, ez a varázslat!"

- tette hozzá Cech.

"Nagyon örülök, hogy a South Pointe Pictures Cannes-ban bemutatja a C'est Magique-ot, amely egy jól bevált műfaj újragondolása, és ilyen csodálatos tehetséggekkel a fedélzeten. Ez az első a sok olyan készülő film közül, amelyek kereskedelmi szempontból életképesek, globális közönséggel rendelkeznek, és hűek maradnak a művészi integritáshoz. Miután annyi időt töltöttem Franciaországban, a legcsodálatosabb embereket ismertem meg, hallottam a történeteiket, megértettem a kultúrájukat és az életszeretetüket. A társulattal az a célom, hogy friss szemléletet vigyek ezekbe az egyetemes témákba, és remélhetőleg egy kicsit közelebb hozzam a Franciaország és az Egyesült Államok közötti távolságot."

A színész-producer Cech által vezetett South Pointe Pictures célja, hogy az év vége felé Párizsban és Las Vegasban forgassa a filmet.

(theGeek)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás