promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet! Britney Spears be akarja perelni a saját apját! "Tönkretette az életemet!"
Borítókép:  Britney Spears/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő, aki engedélyt kapott arra, hogy saját ügyvédet fogadjon érdekeinek védelmére, szerdán egy újabb meghallgatáson bejelentette, hogy feljelentést akar tenni apja, Jamie ellen.

Britney Spears ügye végre biztatóan alakul. Több mint két héttel azután, hogy a bíróságon tanúvallomást tett, hogy kérje a gyámsága megszüntetését, a 39 éves énekesnő a héten megtudta, hogy engedélyt kapott a bírótól arra, hogy saját ügyvédet válasszon, aki megvédi őt az eljárásban. Mostantól Mathew Rosengart fogja védeni az érdekeit, akinek többek között Steven Spielberg, Ben Affleck és Sean Penn is az ügyfelei közé tartozik.

Ezt a jó hírt Britney Spears egy újabb meghallgatáson tudta meg, amelyre 2021. július 14-én, szerdán került sor. A CNN-t idéző People szerint a "Baby One More Time" énekesnője telefonon vett részt a meghallgatáson. A meghallgatás során Britney Spears hivatalossá tette egyik kívánságát: beperli édesapját, Jamie-t (69).

"Be akarom perelni apámat gyámsággal való visszaélés miatt. Ma be akarom perelni az apámat. Vizsgálatot akarok az apám ellen."

- mondta nagyon érzelmesen, biztosítva arról, hogy ez a gyámság és a Jamie Spears általi irányítás "tiszta kegyetlenség" volt az elmúlt 13 évben.

"Ha ez nem bántalmazás, akkor nem tudom, mi az."

- zárta.

Az NBC News szerint Britney Spears azt is megismételte, hogy "rendkívül fél" az apjától, és hogy a gyámság "megengedte" neki, hogy "tönkretegye (az életét)". A visszaélések között említette a szigorú diétát és a végtelen órákig tartó "ellenőrzött" munkát.

"Az volt a céljuk, hogy őrültnek érezzem magam, pedig nem vagyok az. Ez nincs rendben."

- hangsúlyozta a popsztár.

(NBC News)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás