promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mestercukrász: Liptai Claudia helyre tette a versenyzőt, aki flörtölésből rákacsintott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kornél a jobb értékelés érdekében bevetette a báját, de felesleges volt.

Zakatol a döntős hét a Mestercukrászban, és közeledünk a fináléhoz. Különleges napban volt részük a versenyzőknek, mivel Borbély Alexandrának és Nagy Ervinnek kellett esküvői tortát készíteniük. Nehezítésként az egyik emeletnek laktózmentesnek kellett lennie.

Verus annyira igyekezett tökéletes esküvői tortát készíteni a sztárpárnak, hogy a stressztől eltört nála a mécses. Alsó szintnek egy citrusos túrókrémmel töltött tortát készített mangós-passiógyümölcsös zselébetéttel, laktózmentes tortának pedig egy étcsokikrémes - málnás verziót, citromkrémmel.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin megállás nélkül csipkelődtek a Mestercukrászban, de na, egy kapcsolatba ez is kell. Megadták a hangulatot, hogy ezzel is kicsit feloldják a versenyzőket.

Alexandra és Ervin Kornél tortáját ítélte a legjobbnak, így a második feladatban ő hátráltathatta egyik játékostársát. Kornél Zsizsit választotta, így a lánynak kellett 2x2 percre kiállnia a szimultán sütésből, ahol egyébként a feladat egy Balázs séf fejét ábrázoló desszert elkészítése volt. Itt a legjobb rész egyértelműen Kornél reakciója volt.

Míg Kornél Liptai Claudiával próbált meg kikezdeni, Nina Balázs séfnek kezdett udvarolni a jobb értékelés reményében.

„Ne kacsintgass, hanem legyél mindig ilyen jó, mint most. Jó? Köszi!”

- reagált Claudia Kornél lépésére.

Kedden ismét valakinek el kellett búcsúznia a versenytől, a Mestercukrász végleg véget ért az egyik versenyző számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás