Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka megmutatta új, csúcsmodern szuperautóját - így néz ki a gyönyörűség!

Majka megmutatta új, csúcsmodern szuperautóját - így néz ki a gyönyörűség!

Színes

Majka megmutatta új, csúcsmodern szuperautóját - így néz ki a gyönyörűség!

Színes

Promotions 09:09

Majka az Instagram oldalán közölt képet a szépségről, egy hófehér Mercédeszről.

Majkáéknál nagyon jól telik a nyár, a Majoros család korábban közös nyaraláson vett részt Pápai Jociékkal Cipruson, és hát a képekből és üzenetekből ítélve parádés vakáció lehetett. A két sztár barátsága amúgy nagyon messzire nyúlik vissza, a nagy nyaraláson pedig most még az is megtörtént, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon is fellépő énekes húzta ki Majka fiának fogát.

A földi paradicsom megjárása után pedig hazaérve frissen vetette magát a munkába a rapper, több koncertje is volt, amelyeken rengetegen vettek részt. Majoros Péter elképesztően-fantasztikusan hangulatos fotókat posztolt a fellépéseiről. A show pedig folytatódik, hiszen azt is megtudhattuk az Instagram oldaláról, hogy július 15-én Gyömrőn, 16-án Szolnokon, 17-én pedig Siófokon lép majd fel.

Ősszel pedig visszatér majd a képernyőre is a TV2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztár leszek! cimű műsorban, amelyben zsűritag lesz majd.

Legújabb fotóján pedig bemutatta csúcsszuper autóját is, egy örömteli üzenet kíséretében, így néz ki tehát Majka új autója, amellyel szeli majd a magyar aszfaltot.

Borítókép: Majka / femina.hu