promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi megint durván kiakasztotta az embereket – Pedig csak jót akart
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Schobert Norbi nagyobbik fia annyira felnéz rá, hogy az ő útjára lép, ez pedig hatalmas büszkeséggel tölti el – mások viszont nagyon kiakadtak rá.

Szinte már megszokhattuk, hogy Schobert Norbi bármivel képes feldühíteni az embereket, hiszen az utóbbi években volt pár olyan túlzottan nyers megnyilvánulása, amivel sokakat megsértett. Most viszont egy olyan posztot rakott ki, amiben a nagyobbik fiával büszkélkedik, és valamiért még ezzel is képes volt magára haragítani a népet.

„Az én Kisfiam elmúlt 3 éve. Nagyon büszke vagyok! Tudom, hogy pár év és Zizi is rátér az utamra. Egy bátyó mindig óriási példakép”

– írta Schobert Norbi a képhez, amin jól megfigyelhető, hogy a kockahasat villantó 16 éves fia (akit szintén Norbinak hívnak) mennyit változott az utóbbi három évben.

A végtelenül büszke apuka valószínűleg nem számított rá, hogy milyen gusztustalan kommentek fognak az ártatlan fotó alá érkezni, hiszen volt, aki egyenesen azzal vádolta meg, hogy szégyelli kisebbik fiát, Zalánt (akit a posztban Ziziként említ), ezért nem rak ki róla ilyen képeket; mások azért bántották Norbit, mert úgy gondolják, hogy ráerőlteti fiára, hogy az ő nyomdokaiba lépjen; és olyan is akadt, aki szerint nem kéne a gyermeke kockahasával hencegnie, mert nem illik.

Persze ezeket mind könnyedén meg lehet cáfolni, de Norbit bizonyára nem érdeklik az ilyen alaptalan, rosszindulatú hozzászólások, mivel az évek alatt már jó eséllyel megszokta az övön aluli támadásokat.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás