promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla bikinis teste minden szögből tökéletes – Már a fél országot feltüzelte a dögös képeivel!
Borítókép:  Labancz Lilla / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lillának sikerült a lehetetlen, ugyanis minden eddiginél szexibb fotókat rakott ki magáról, amiken bikiniben csodálhatjuk meg a vadító testét.

A 2009-es Álom.net című rettenetes romantikus-vígjáték sztárja, Labancz Lilla durván átalakult az utóbbi években, hiszen jelenleg szinte felismerhetetlen régi önmagához képest. Annak idején is rengeteg ember megfordult utána az utcán, sőt, egyesek szerint ő volt a magyar Paris Hilton, de most végleg igazi bombázó lett, aki a világon bárkit az ujjai köré tud csavarni egy pillantás alatt.

Labancz Lilla természetesen most is elképesztően csábító képeket posztolt, amiken egy aprócska bikiniben láthatjuk őt, ráadásul volt olyan kedves, hogy szinte minden szögből megmutatta tökéletes testét: először szemben, hogy a kifogástalan alakjával és mosolyával hódítson; majd oldalról, hogy kerek idomaival babonázzon meg minket; végül hátulról, hogy a kerek popsija koronázza meg a forró élményt.

Mondani sem kell, hogy Labancz Lilla szexizése igazán nagy hatással volt a követőire, hiszen csak úgy záporoztak a dicsérő, néhol egészen kiéhezett kommentek a fotókhoz, szóval biztos, hogy sok-sok ember napját tette ezzel jóval boldogabbá.

Itt lehet megtekinteni Labancz Lilla bikinis képeit, de csak saját felelősségre, ugyanis tényleg nagyon vadító rajtuk az egykori színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás