promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes hülyeség kimaxolva! Egy HIV-pozitív bankár kasztrált sárkánnyá operáltatta magát!
Borítókép:  Tiamat Legion Medusa/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen elképesztő videó került fel a Youtube-ra egy egykor rendkívül sikeres bankárról: Tiamat Legion Medusáról, aki testének brutális módon történő átalakítása mellett döntött, miután HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála. 

Aki azt hiszi, napjaink trendi sárkány-átalakulásához elég egy Süsü a sárkány-cosplay, az erősen téved! Tiamat Legion Medusa egészen horrorfilmbe illő módon operáltatta át magát - sárkánnyá! Nem, ez nem egy fantasyfilm, vagy videójáték cosplay, ez a HIV-fertőzött bankár tényleg azt hiszi magáról, hogy ő már egy sárkány.

A sokkoló műtét során a volt bankár kasztráltatta magát, levágatta a füleit, és még az orrát is oly módon nyesette le, hogy az leginkább Voldemort nagyúréhoz hasonlít. De ez még mind semmi! Medusa a nyelvét is kettévágatta, és még a szemeire is tetoválásokat rakatott. Nem kímélte a feje búbját sem, amelyre 18 szarvat rakatott fel, szerinte ugyanis egy igazi hüllő "kelléktárából" ez sem hiányozhat. 

Ha a tükörbe nézek, én már nem egy embert látok, hanem egy lényt!

 – büszkéldett a - fantasy kifejezéssel élve - "advanced dragon", volt bankár. És hogy az egészet kimaxolja, Medusa azt is kifejtette, hogy ő már nemcsak félig emberinek, félig hüllőnek, hanem igazi

„gendersemleges sárkánynak”

tartja magát.

Süsü tehát megvan, már csak egy "jó királyfi" kell neki és teljes a boldogság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás