promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mestercukrász: a műsor rajongói utálják Joci séfet
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már akik még hajlandóak nézni a Mestercukrászt.

Az édesszájú Konyhafőnök egyáltalán nem teljesített jól nézettségben, és nagy esély van rá, hogy az RTL Klub nem fogja bekockáztatni vele a második évadot. A labdarúgó-Európa-bajnokság mellett töltelék műsornak elmegy a nézők szerint, de A Konyhafőnök szintjét nem tudta megütni.

A nézők a zsűrivel se tudtak megbékélni - a többségnek először Liptai Claudiával volt baja, de aki nem kedveli őt, az nem is fogja, majd később Joci séf stílusába kötöttek bele, akit túl arrogánsnak találnak.

Juhos József már fiatalon – szintén cukrász dédnagyapja hatására – eldöntötte, hogy cukrász lesz: 13 éves korától nyári munka keretében tanulta a szakmát egy főváros közeli ismert cukrászdában. 19 évesen került a budapesti Városligetben található világhírű étterem cukrászatára, ahol először cukrászsegédként, majd főcukrászként, végül executive chef-ként dolgozott összesen 17 évet.

Az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A Mestercukrászban szeretné tanítani és jóra „nevelni” a versenyzőket. Mottója: mindig úgy készítsenek süteményt, mintha a saját anyukájuknak csinálnák azt!

Joci séf már a csillagokat is lehozhatná az égről, a rajongók többsége egy Facebook-csoportban kifejtette, hogy utálják a cukrász stílusát, és gyakorlatilag miatta nem nézik a műsort.

„Borzalmasan tapló ez a Jocó >>séf<<”

„Huuu, ma belenéztem, kár volt!! Ilyen stílusban viselkedni a séfeknek!! Hát jó, hogy nem nézem!!!!”

„Borzalmas az az ember!”

„Nekem sem szimpi. Nyugodtan fére lehet érteni.. Arogáns, lenézi a versenyzőket és nem támogatóan szólal meg.. Mindenkit a magas lóról kezel. A konyhafőnök sokkal jobb volt. Normálisak segítőkészek, és szórakoztatóak voltak.”

„Megalázó és lekezelő a stílusa. Nem való képernyőre. A profizmusát nem vitatom.”

Sokan Gordon Ramsayhez hasonlították, de hozzá is tették, hogy ott azért van rengeteg Michelin-csillag, és belőle csak egy van.

Persze akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, ha van valami érdekes a műsorban, az pont ő. Ez persze a tényeken nem változtat: a Mestercukrász nem jött be az RTL-nek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás