promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelme buktatta le: így nézett ki Jason Statham hajjal! – fotó
Borítókép:  Jason Statham az Egy igazán dühös ember című filmben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rosie Huntington-Whiteley megosztott egy régi képet párjáról, Jason Stathamről, amin fiatalon, és meglepő módon dús hajkoronával láthatjuk őt.

Korunk egyik legnépszerűbb akcióhőse, Jason Statham kifejezetten privát életet él, hiszen már több éve együtt van a Transformers harmadik részéből ismert szupermodellel, Rosie Huntington Whiteley-val, de még mindig nem ismerték el a nyilvánosságnak, hogy házasok, és van egy közös gyermekük – csupán pár ügyesen ellőtt lesifotó árulkodik erről.

Jason Statham izmos testtel, morcos arccal és kopasz fejjel robbant be annak idején a köztudatba, és azóta sem igazán változott a megjelenése, szóval elég nehéz őt máshogy elképzelni – de most szerencsére nem kell a fantáziánkra bíznunk a dolgot, ugyanis szerelme megosztott egy több éves fotót, amin hajjal láthatjuk a világsztárt.

Egészen szürreális élmény a hajkoronával rendelkező Jason Statham látványa, mintha egy másik dimenzióban lennénk (ahol valószínűleg Kanye West lett az elnök), de meg kell hagyni, a Blöff sztárja már akkor is elég komolyan nézett ki – viszont ettől függetlenül teljesen érthető a stílusváltás, hiszen ő azok közé tartozik, akiknek remekül áll a kopaszság.

Itt lehet megtekinteni Jason Statham retro képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás