promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyiba kerül Vajna Timi kedvenc táskája, mint 4 magyar havi átlagkeresete
Borítókép:  Vajna Tímea / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea megmutatta kedvenc Louis Vuitton táskáját, de nem fogod elhinni, hogy milyen sok pénzbe kerül.

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egyes források szerint 120 millió dollárt örökölt szeretett férjétől, és állítólag abból a pénzből vett magának nemrég 2,1 milliárd forintért luxusvillát a mesés Beverly Hillsben. Ezek alapján a híresség remekül áll anyagilag, szóval nyugodtan élvezheti a drága dolgokat – mint például egy papucsot, ami nagyjából 280 ezer forintba kerül.

Vajna Timi most megmutatta közel 400 ezres követőtáborának a kedvenc táskáját, és egy kis „nyomozás” után kiderült, hogy a Louis Vuitton Coussin PM névre keresztelt, 2021-es darabja Amerikában 3.550 dollárba, azaz több mint 1 millió forintba kerül – ez pedig a KSH idei adatai alapján közel négy magyar dolgozó havi nettó átlagbérével ér fel.

A legtöbben valószínűleg rögtön a szívükhöz kaptak, hiszen egészen félelmetes belegondolni abba, hogy valaki képes 1 milliót adni egy táskáért, de ebben az esetben arra is gondolni kell, hogy Vajna Tímea életvitele nem olyan, mint egy átlagos magyar emberé. Ő minden bizonnyal megengedheti magának, hogy ilyen dolgokban lelje örömét – ezért pedig nem érdemes támadni, hiszen jó eséllyel mi sem tudnánk ellenállni a szép tárgyak csábításának a helyében.

Íme Vajna Timi kedvenc táskája:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás