promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Genetikailag selejtes állatot hozott létre a világ legkisebb kutyája helyett – „kukába” dobta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tenyésztő egyszerűen „kidobta” a rosszul sikerült kiskutyát. 

A körülbelül fél kilós, miniatűr kutyus valószínűleg egy schnauzer és egy ír lágyszőrű búzaszínű terrier keveréke. A tenyésztője maga vitte be az állatot egy menhelyre, arra hivatkozva, hogy nem tudja megfelelően táplálni.

A mindössze félkilós kutyus annyira aprócska volt születésekor, hogy nem tudott szopni magától, sőt, még üvegből sem tudták megetetni. 

A kölyökkutya egyébként nemcsak rendkívül apró mérete miatt tér el társaitól, hanem azért is, mert szemek nélkül született: eredeti gazdája vélhetően súlyosan túltenyésztette, miközben a világ legkisebb kiskutyáját próbálta „megalkotni”.

A kutyamenhely dolgozói jelenleg új otthont keresnek a kegyetlen bánásmódban részesült kölyökkutyának, akit aprócska mérete miatt Teacupnak (teáscsésze) neveztek el.

„Teacupnak nincsenek fájdalmai, és nem tudja, hogy fogyatékkal él, mivel sosem látott” 

– mondta Nicole Butler, a mentési központ örökbefogadási és nevelési részlegének koordinátora. 


Forrás: Profimedia

Butler azt is hozzátette, hogy mivel a kis teáscsészének nincsenek szemei, ezért mindenképpen olyan otthonra van szüksége, ahol körbe van kerítve a kert, nincsenek lépcsők, és ahol nincsenek olyan nagy kutyák, akik véletlenül kárt tehetnek benne. 

Ismerkedj meg te is a kis Teacuppal!

[[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás