promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított Szegedi Fecsó és Bea?
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bea egy gyászos üzenetet tett közzé az Instagramon. 

Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismertté vált Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó áprilisban mutatta be először a nagy nyilvánosságnak barátnőjét, Géczi Beatrixot. A dolog elég nagy nyilvánosságot kapott, ugyanis nem olyan régen még az üzletember és a luxusfeleség, Vasvári Vivien durva válásától volt zajos a bulvársajtó.

Fecsó először az RTL Klub Reggeli című beszélgetős műsorában beszélt Beával való kapcsolatáról – a boldog páros a műsorban azt is elmesélte, hogy Fecsó közel egy évig bombázta a lányt üzenetekkel, míg végül Bea igent mondott egy randira. Innentől kezdve, ahogy Fecsó fogalmazott: 

„nagyobb lépésekkel haladtak a cél felé.”

A pár az elmúlt időszakban sok mindenen átment együtt. Nem is olyan rég Bea expasija, az Aranypart című műsorból ismert Mandula Ádám halálosan megfenyegette Fecsót és kedvesét – végül a TEK-esek csaptak le a zaklatóra. 

Egy közös plasztikai műtétnek is alávetették magukat, lábadozásukat számos sokkoló, közös képpel dokumentálták követőik számára – az Instagramra posztol fotókon mindketten duzzadt, bekötözött fejjel láthatóak. Vagyis voltak láthatóak. 

A pár közös képeinek jelentős része ugyanis egyik napról a másikra eltűnt a közösségi média felületekről.

Korábban már írtunk róla, hogy Géczi Beatrix Insta Story-jában meg vádolta Szegedi Ferencet azzal, hogy a férfi megcsalta őt. 

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! [...] Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin”

– írta Bea, aki a közösségi oldalán kelt ki magából.

A csinos modell ezek után azt is leírta, hogy hamarosan nyilvánosságra hoz pár kompromittáló felvételt, hogy mindenki lássa egykori szerelmének igazi arcát – de most úgy tűnik, hogy alaptalanok a vádak, ugyanis Fecsó mindent tagad.

Hogy pontosan mivel is védekezett Fecsó, azt itt olvashatjátok el:

Akkor most szakítottak, vagy sem?

Elég sok jel mutat arra, hogy a páros tényleg és véglegesen szakított egymással, vagy legalábbis hatalmas vihar dúl jelenleg is a Paradicsomban.

Bea nemrég egy eléggé gyászos üzenetet tett közzé Instagram story-jában:

„A változás soha nem egyszerű. Harcolunk, hogy megszerezzünk és harcolunk, hogy elengedjünk...”

A szöveg fekete háttér előtt, fekete szívekkel lett kiposztolva. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás