promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis lánya nagyon kiakadt – Durván helyre tette a trollokat!
Borítókép:  Bruce és Rumer Willis / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A korábban testkép zavarral küzdő Rumer Willis kőkeményen beszólt az őt támadó trolloknak az Instagram-oldalán.

Egy nyaraláson készült fotó kapcsán támadták be Bruce Willis és Demi Moore lányát, Rumer Willist. Az Instagramjára feltöltött fotóra többen úgy reagáltak, hogy túl vékony.

A 32 éves színésznő/énekesnő ezért visszavágott egy nagyon szexi fotóvak az őt savazóknak. A képhez nagyon viccesen annyit fűzött, hogy

"Anya Red Bullja mindig megpróbálja elterelni rólam a figyelmet..."

Rumer Willis szerint csak a furcsa szögnek köszönhető, hogy kisebbnek tűnik, mint általában.

A híresség úgy gondolja, hogy soha nem lehet tudni, ki, milyen étkezési, vagy egészségügyi problémával küzd (bár megjegyezte, hogy szerencsére neki nincs semmi ilyesmi), szóval egyáltalán nem hasznos, és rendkívüli szégyent ébreszthet valakiben, ha idegenek megjegyzést tesznek a kinézetére. Majd hozzátette, hogy

ha bárki úgy gondolja a másikról, hogy küzd valamivel, akkor írjon rá privát üzenetben, beszélgessen vele, segítsen neki, ahelyett, hogy gyűlölködő megjegyzéseket tesz.

A sztárcsemete nem először küzd a trollok ellen külseje miatt. Elárulta, hogy 2015-ben, mikor 26 éves volt, egy olyan időszakot élt át, amikor nem tudta elfogadni nőiességét. Nagyon sok zaklatással járt, hogy a nagyvilág szeme láttára nőtt fel, és a bántások miatt ő is küzdött a testképével.

Mára úgy tűnik, hogy magabiztos, és erélyesen fellép azokkal szemben, akik a fotel kényelméből akarják megmondani másoknak a tutit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás