promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kilátszik! Milyen színű bugyit vett fel a Dancing with The Stars amerikai győztese? - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év egyik legforróbb képével jelentkezett a táncosnő. Még kérdésünk is akad.

Magyarországon a TV2 is nagy sikerrrel futott a Dancing with The Stars műsor, de egyelőre nincs mögötte akkora történelem, mint az amerikai mögött, ahol elképesztő sztárokat is kitermelt a műsor.

Többek között Sharna Burgesst,

aki az amerikai Dancing with The Stars egyik legszexibb táncosnője, és nem is kétséges, hogy elképesztő produkciókkal örvendeztette meg a nézőket, miközben brutálisan felpörgött az Instagram-oldala. Sharna gyönyörű, és nagyszerűen tud táncolni. A táncosnő közben elcsábította Megan Fox exét, a Beverly Hills 90210 sztárját, Brian Austin Greent is.

Pár nappa ezelőtt bejelentették azt is, hogy mostmár hivatalosan is járnak.

Sharna Burgess az amerikai táncos műsorban újra szerepelni fog, ez lesz a jubileumi 30. évad, és rengeteg régi szereplő és előadás újra megjelenik majd a színpadon. A figyelem és az érdeklődés tehát fokozódik, Sharna pedig egyre merészebb fotókat posztol az Instagram-oldalára.

Jelenleg talán ez a fotó a képes közösségi oldal egyik legjobban pörgő posztja, a rajongók pedig nem tudják eldönteni, hogy milyen színű bugyit visel a táncosnő, lehet, hogy nektek sikerül eltalálnotok, persze ahhoz sokáig kell majd nézni a képet:

És hogy melyik volt Sharna legjobb produkciója a műsorban? Talán ez, amit Bruno Mars elképesztő slágerére lejtett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás