Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Micsoda szégyen: a legendás rockzenész buli után elaludt a kocsiban

Micsoda szégyen: a legendás rockzenész buli után elaludt a kocsiban

Színes

Micsoda szégyen: a legendás rockzenész buli után elaludt a kocsiban

Színes

Promotions 13:32

Rod Stewart nagypapatempóra váltott, már csak egy nyunyóka hiányzott a kezéből.

Januárban töltötte be 76. életévét a brit rock és pop egyik nagy alakja, Rod Stewart. Már nem olyan virgonc, mint régen, amit a legutóbb készült fotók is bizonyítanak. A lovagi címmel is rendelkező zenész a felesége 50. szülinapját megünneplő buli után – nem túl lovagiasan – egyszerűen bealudt a kocsiban.

Rod Stewart 2007-ben vette el Penny Lancastert, és a köztük lévő 26 évnyi korkülönbség ellenére ma is jól megvannak. A nő kerek évfordulója kapcsán is buliztak közösen egy jót, de ez a tempó már nyilvánvalóan nem az öreg rockzenésznek való.

A beszállás még zökkenőmentesen zajlott az új (400 ezer fontért vásárolt) Rolls-Royce Phantom hátsó ülésére, de a kényelmes helyen rögtön el is szunyókált. Még az sem zavarta, hogy felesége visongva, a magas sarkúját ledobva, egy hatalmas lufival ugrott be mellé.

Rod Stewart és neje alighanem a 14. házassági évfordulójukat is ezen a londoni bulin ünnepelték meg. Az asszony egyébként sokkal aktívabb népszerű férjénél, hiszen a közelmúltban lett a rendőrség speciális tagja.

Fotó: Profimedia

Az egykori modell azután kapott kedvet a bűnüldözéshez, hogy 2019-ben szerepelt a Channel 4 csatorna rendőrségi műsorában. Árnyékként kellett követnie a zsarukat a napi munkájuk közben, és ez az életmód alighanem felettébb megtetszhetett neki.

Borítókép: Profimedia