promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Gombos Edina csúcsmodern háza Amerikában, pár pillanat erejéig be is nézhetünk az otthonukba - videó
Borítókép:  Velvet / Screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gombos Edina és férje, Alberto az Egyesült Államokban vett csodaszép házat.

A TV2 egykori műsorvezetője, és férje már 2015 óta élnek Floridában, ahol Edina médiamanedzserként dolgozik, illetve van egy saját Youtube-csatornája (Itt van Amerika) is, Alberto pedig saját céget alapított, amelynek felerészben tulajdonosa, és informatikai rendszereket készítenek társával.

Edina rendszeresen tesz fel videókat a Youtube-ra, a mostaniban például bemutatták kicsit új házukat, illetve új lakókörnyezetüket is.

A Blikk azt is megírta, hogy a házat még 2020-ban vették, és Miami-tól körülbelül 60 kilométerre, Coconut Creek-ben található. A házat közel 100 millió forintért vették. Edina és Alberto amúgy 2020 novemberében megkapták az amerikai állampolgárságot is.

A lap megkeresésre azt is elárulták, hogy miért pont itt vásárolták meg az álomotthont.

Mint mondták

"Olyan helyet kerestünk, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, mint mi vagyunk, és jók az iskolái. Persze, az is ide vonzott bennünket, hogy két nagyváros, Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális"

Íme a legújabb videójuk, amelyben néhány képkocka erejéig láthatjuk belülről is egy kicsit a házat, illetve a környeéket is, ahol lakik a pár:

[[cikk2]]

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás