promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pluszkilókkal küzd a Barátok közt sztárja, Som-Balogh Edina
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pluszkilók ellenére megőrülnek rajongói az egykori szépségkirálynőért. Som-Balogh Edina diétába fogott.

2003-ban Miss Hungary lett, majd rá egy évre bekerült az RTL Klub-on futó Barátok közt című sorozatba, ahol Nádor Kinga szerepében egy egész ország zárta a szívébe Som-Balogh Edinát.

 [[cikk1]]

A színésznő 2012-ben ment férjhez a sorozat zenei produceréhez Som Krisztiánhoz, majd megszületett első gyermekük Noel. A családbővítésre nem kellett sokat várni, 2017-ben megérkezett kislányuk Lilien. Mint minden édesanya a szülés után, úgy Edina is küzd a pluszkilókkal. A 36 éves sztár nagyon szeretné visszanyerni régi alakját, annak ellenére, hogy rajongói így is elhalmozzák dicséretekkel.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb szülés előtti testét élvezhesse, két hónappal ezelőtt megreformálta étkezési szokásait. Már nem nassol esténként és az édességről is lemondott. Mint a Blikknek elmondta, húszévesen szinte bármikor bármit ehetett, meg sem látszódott, de most sokkal jobban oda kell figyelnie mikor mit eszik. A legnagyobb változás az étrendjében, hogy habár nehezére esett, lemondott a tésztáról és a tejtermékeket is kerüli. Saját bevallása szerint sokkal jobban érzi így magát.

Nem csak az étkezését alakította át, hanem kőkeményen is edz. 

Sokszor nehéz nekiindulni, de tudom, hogy megéri.Mindig is szerettem sportolni, minden sport érdekelt, talán legjobban az úszást szerettem, sokat versenyeztem is benne. 
Hiszem, hogy a mozgás segít a testnek, segít a léleknek egyaránt.

A színésznő célja 55 kilogramm, ehhez még 4 kilót kell leadnia.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás