promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg milyen szexi pózba vágta magát a pornós Mia Malkova
Borítókép:  Mia Malkova offical - Eli Tucker (Owner of @theblackberrycastle)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mészáros Mercédesz és Rubint Rella se bírta a meleget, így bikinire vetkőztek.

Bőven volt alapanyag a kánikula miatt a válogatáshoz, szóval szebbnél szebb lányokkal találkozhattatok. A hetet Rubint Rella nyaralós fotóival indítottuk, aki legszívesebben egész nap csak a tengerben úszkált volna. Heidi Klum picit továbbment, és ledobta a bikinifelsőjét. A világsztár modell egy szexi mezt is felvett az Eb tiszteletére. Kedden kiderül, tovább tudnak-e jutni a németek, akikért természetesen Klum nagyon szorít.

Ilyen se volt még, hogy a válogatásban egyetlen család legyen a főszereplő, bár a Kardashian és Jenner lányokkal ez simán kivitelezhető lenne. Gordon Ramsay lányai felnőttek, és nem félnek magukat megmutatni Instagramon bikiniben. Az udvarlóknak csak óvatosan, mert Gordonnak nagyon éles kései vannak. Valószínűleg a Ramsay-lányok nem is állítanának haza olyan fiúval, akivel nem gondolják száz százalékosan komolyan a dolgot.

Nina Agdalt sokan itthon csak Leonardo DiCaprio exeként ismerik, pedig a világsztár modell bizony más miatt is híres. A dán lány jövőre lesz 30 éves, de még mindig csúcsformában van. Emily Ratajkowskival melltartó nélküli képeivel is találkozhattatok, aki elég hamar le tudta adni a szülés utáni kilókat. Cindy Crawford lányára is érdemes rápillantani, aki csodaszép!

A hét zárásaként Mészáros Mercédesz volt a reflektorfényben, de akár Mia Malkova is lehetett volna. Akik a teltebb idomokat szeretik, azoknak ez lesz a megfelelő választás, mert Pasha Pozdniakova is szerepelt ebben a válogatásban, akinek a hatalmas melleiért rajong az egész világ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás