promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelint eljegyezték?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híresség több felvételen is megvillantja gyűrűs balkezét. 

A felvételek tanúsága szerint Evelin egyszerre több gyűrűt is visel, ezek közül a gyűrűsujján lévő darab feltűnően hasonlít egy gigantikus méretű eljegyzési gyűrűhöz. 

Persze az eljegyzés kérdése egyelőre csak feltételezés, hiszen miért ne hordhatna valaki szingliként gyémántszerűen csillogó ékszereket a kezén? 

Ami a gyanút igazából felkeltette, az nem is maga a gyűrű volt, hanem a mennyiség. Nem ez lenne az első alkalom, hogy egy celeb úgy kívánja rejtegetni a nyilvánosság elől eljegyzése hírét, hogy tele aggatja magát olyan egyéb gyűrűkkel, amelyekkel el tudja fedni azt a bizonyos, nagy jelentőségű ékszert.

Nemrég Iszak Eszti is épp ezt a módszert alkalmazta, hogy titkolni tudja Gyurta Danival való eljegyzését.

„[...] nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában. Ui.: Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8-10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje” 

– írta a műsorvezetőnő az alá a kép alá, amely mellé bejelentette a nagy hírt.

Persze az is igaz, hogy Evelin csak nem olyan rég szakított volt párjával, aki meztelen fotókkal zsarolta őt, így a szétválás elég durvára sikeredett. Viszonylag tehát kicsi a valószínűsége, hogy a híresség azóta az ügy óta idáig jutott volna egy másik férfival. Mindenesetre nyitva tartjuk a szemünket.

Evelin Instagram story-jában is megvillantja gyűrűit, a videót itt tekinthetitek meg még néhány óra erejéig. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás