promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi most tényleg nagyon kiakadt a kommentelőkre, kiosztott mindenkit
Borítókép:  Kasza Tibor / Hivatalos Facebook oldal
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A showman a Facebookon és az Instagramon is kifakadt. 

Az egész botrány abból indult ki, hogy Kasza Tibi kitett Facebookra egy közös fotót feleségével, az alábbi pár sor kíséretében:

Nem mondhatod Manker, hogy nem igyekszem hozzád fiatalodni. Még pár kiló, és egyidősek leszünk. Tarthatjuk együtt a szülinapokat.

A kép  ahogy az lenni szokott – vegyes reakciót váltott ki a közösségi média felhasználóiból. Egyesek szerint a pár nagyon jól néz ki, mások szerint Tibi felesége annyira vékony, hogy az már egészségtelen – sőt, néhányan egyenesen csúnyának tartják az alakja miatt.

„Kitettem egy közös képet Mankerrel a mai fotózásunkról, és a Facebook-on inkább de itt az instán is elindultak alatta a – se melle, se feneke, adjál már neki enni, olyan mint egy kisfiú kommentek... Nem szoktam ezekre reagálni, de most mégis megtettem”

 – írtaInstagram sztorijában az énekes-műsorvezető. 

„Lassan egymás ruháit is hordhatjátok majd”

„Párodra ráfér pár kilo”

„Ennél lejeb nemenjetek”

Ez csak néhány példa a kevésbé bicskanyitogató kommentek közül. 

A dolog odáig fajult, hogy Tibi a saját posztja alá egy plusz kommentben tette helyre a sértegetőket.

„Látom sokakat zavar, hogy a feleségem vékony alkatú lány. Nagyon próbál tenni ellene, de van akinek a hizás épp akkora küzdelem, mint másnak a fogyás. Azt ugyanakkor nagyon szomorúak tartom, hogy a vékony emberek alázása teljesen elfogadott dolog, míg ha egy túlsúlyos emberre megjegyzést tesznek az a világ legnagyobb sértése, és azonnal mártír pózba vágja magát a sértett. Írjátok le most nyugodtan százan hogy se melle se feneke, meg eszik ez rendesen. Aztán ugyanezzel az önkritikával pillantsatok azért bele a tükörbe is. Én olyannak szeretem amilyen, és amilyennek ő szereti magát.”

Az énekes kommentje után természetesen sokan Manker védelmére keltek.

„ne foglalkozz senkivel!!! Szuper csodásak vagytok együtt!!! A feleséged, Manker testalkata pedig számomra kifejezetten irigylésre mèltó”

– írta Tibi egyik követője, a híressék kifakadására azonban már több, mint 1500 válaszreakció érkezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás