promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi bikinis képei már a fél országot megbabonázták – Te se maradj le a jóról!
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán hálásak lehetünk a nyárnak, ugyanis a nagy melegben még Opitz Barbi is bikinire vetkőzött, és megmutatta elképesztően dögös testét.

A 2016-os X-Faktor gyönyörű győztese, Opitz Barbi mindig képes kikövetelni magának az emberek figyelmét, hiszen fantasztikus hangja van, a hatalmas, szőke hajkoronája mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni, ráadásul annyira szexi, hogy az valami hihetetlen – és erre rendszeresen emlékeztet minket, hiszen rengetegszer rak ki magáról csábító képeket.

Úgy látszik, hogy Opitz Barbi sem bírja az utóbbi napokra jellemző hőséget, ugyanis falatnyi bikiniben ment a vízpartra, és természetesen pár könnyfakasztó fotó is készült a tökéletes testéről – ez pedig tökéletesen elég volt ahhoz, hogy megvadítsa a követőit, hiszen úgy záporoztak a dicsérő kommentek, mintha mindegyikért egy jó nagy cuppanós puszi járt volna az énekesnőtől.

Már a pozitív reakciók láttán is nyugodtan kijelenthetjük, hogy Opitz Barbi manapság az egyik legszexibb magyar híresség. Nem véletlen, hogy pár hónappal ezelőtt egy csaló az ő hamis meztelen képeivel próbált magának követőket szerezni – szóval ebből is látszik, hogy a közönség mindig nyitott a fiatal énekesnő szexepiljére.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi bikinis fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás