promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbiék hatalmas örömhírt közöltek, elképesztően büszkék
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Rubint Réka kicsattanak a büszkeségtől, hiszen egy igazán nagy jelentőséggel bíró nap volt ez az egész család számára.

Azt már szinte megszokhattuk, hogy ha Schobert Norbi megszólítja az embereket, abból nagyon sokszor hatalmas botrány alakul ki, de most szerencsére nem ez a helyzet, ugyanis a rajongók legnagyobb örömére betekintést engedett egy fontos családi pillanatba: nagyobbik fia, Norbert elballagott az iskolából, Norbi pedig a nyilvánossággal is megosztotta, hogy mennyire büszke gyermekére.

„Büszke vagyok az életemre, a sokezer lefogyott, megmentett emberre, a Norbi Update brand-re és a saját hálózatomra, de ez mind nem érdekel amikor arra gondolok, hogy a Családomra vagyok a legbüszkébb!”

– írta Schobert Norbi.

A ballagáson természetesen ott volt Norbi, Lara, Zalán és a boldogságtól kicsattanó Rubint Réka is, aki szintén szavakba öntötte, hogy mennyire örül annak, hogy legidősebb fia elérkezett ehhez a komoly mérföldkőhöz:

„Elballagott az èn Édes Kicsi Nagyfiam! Tiszta szívből kívànom, hogy MINDEN àlmot válts valòra, amit megàlmodsz az életben. Tiszta lelked, hatalmas szíved, pàratlan kitartàsod ès szorgalmad segîteni fog Téged, mi pedig mindig melletted leszünk ès mindenben tàmogatunk”.

Itt lehet megtekinteni Norbiék családi képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás