promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva, amit ez a halász átélt – sosem látott lénnyel találta szembe magát
Borítókép:  Pixabay
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megrázó élményben volt része egy gyanútlan halásznak. A férfi pecázás közben egy földönkívülinek tűnő különös lénnyel találta szembe magát.

Bobby Sprovieri bizonyára nem gondolt arra, hogy nem mindennapi találkozásban lesz része, amikor elindult pecázni a kanadai Brit Columbia Enderby-be.

A horgásznak kishíján megállt a szive, amikor a korábban sosem látott teremtménnyel találta szembe magát. Nem tudta eldönteni, hogy miféle furcsaságot lát, hiszen az élőlény kicsit olyan volt, mint egy rák, kicsit hasonlított egy teknősre, de nem zárta ki, hogy egy óriásira nőtt bogarat vagy éppen egy földönkívülit lát.

Teljesen elképedtem, sejtésem sem volt mit látok, még sosem találkoztam hasonlóval

-mondta a 39 éves férfi.

A nagy rejtély akkor oldódott meg, amikor az általa készített fotót feltöltötte egy online csoportba.  Kiderült, hogy a misztikus lény egy „lábujj-harapó” vagyis egy óriás vízi bogár, amelynek a harapása rendkívül fájdalmas.  A gerinceseknél, amilyen az ember is intenzív fájdalom mellett, bénulást is képes kiváltani. A nyáluk ugyanis mérgező.  A férfinak nagyon nagy szerencséje volt, ugyanis a szakemberek a megelőzésre hívják fel a figyelmet, miután nem ismert hatékony kezelési módszer.

Hogy a pecásnak mennyire ment el a kedve a kalandoktól nem tudjuk, de szerencsére sérülések nélkül megúszta a nagy találkozást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás