promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni egy cumisüveget tart a kezében, de ezért is kiakadtak rá a kommentelők
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Heni nem tud úgy feltölteni egy képet a közösségi oldalára, hogy alatta nem hőbörögnének a kommentelők valami miatt. Amióta megszületett az énekesnő kisfia, még nagyobb kritikákkal illetik. Most csupán egy cumisüveget tart a kezében, de ez is nagy port kavart. 

Továbbra is rengeteg támadást kap Dér Heni a gyermekneveléssel kapcsolatban. Az énekesnő május közepén adott életet első gyermekének, de nem élvezheti felhőtlenül az anyai örömöket, hiszen a kommentelők szinte minden lépését figyelik, és azonnal lecsapnak, ha valami nem tetszik nekik.

A legnagyobb felháborodást az keltette, amikor Heni egy étteremből posztolt, miközben a csupán egy hetes kisfiára valaki más vigyázott. Legalábbis a kommentelők szerint. 

Úgy tűnik még mindig nem szállnak le az énekesnőről, akit most egy cumisüveg miatt támadtak be a kommentelők. Nem az üvegen, hanem a körmein van a hangsúly, Heni ugyanis körmösnél járt.

Az énekesnő azonban rögtön megkapta, hogy inkább a gyerekével kéne foglalkoznia szépülés helyett.

„Nekem az énidőm az, mikor a kislányom mellettem pihen. Nekem valahogy soha nem kellett az ilyesfajta énidő..."

Voltak azonban olyanok is, akik kiálltak Heni mellett.

„Hogy jöttök ti ahhoz, hogy megkérdőjelezzétek hol volt Heni? Hogy felelősségre vonjátok kivel hagyta egyedül a picit?!!!!" 

- írták a kommentelők a poszt alá.  

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás