promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér könyörtelenül kitálalt, hogy szerinte ki a legmérgezőbb magyar popsztár - a listán imádott magyar előadók vannak
Borítókép:  Puzsér Róbert / via youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sznobjektív című műsorban újabb lista került kitárgyalásra, amelyen meglepő nevek is helyet kaptak.

Puzsér Róbert műsora, a Sznobjektív, amelyet korábban a Hír TV-n adtak, nemrégiben újraindult az ATV-n, a kritikus pedig ismét elkezdte 10-es listákba darálni a véleményét, hogy a rangsor segítségével

mondjon véleményt különböző társadalmi jelenségekről, égető problémákról, magyar előadókról, és persze műsorokról.

Korábban már közöltük azt a toplistáját, ahol a szerinte leghitványabb magyar nyelvű műsorokról beszéltek meghívott vendégével, illetve arról is, amikor a nők legnagyobb ostobaságát elemzi, amelyekkel becsapják magukat.

Puzsér legújabb véleménylistáján Pataky Attila mellett Kis Grófo, ByeAlex, Tóth Gabi és Majka is szerepel, szóval mind-mind olyan sztárok, akiknek hatalmas rajongótábora van kis hazánkban. Az első helyre amúgy Majkát tette Puzsér.

A Metropol közben már meg is kérdezte Pataky Attilát, hogy mit gondol a kritikus véleményről, az énekes pedig elmondta, hogy szerinte valami lelki vívódása lehet Puzsérnak. Majd hozzátette:

"Egyébként ki is az a Puzsér Róbert? Ő most tényleg azt szeretné, ha beleállnék egy parttalan vitába? Nos, nagyon nem vagyunk egy szinten semmilyen tekintetben, így inkább csak sok sikert kívánnék neki."

A Sznobjektív 10-es toplistáját itt is megnézhetitek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás