promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl döbbenetes termékkel sokkolta a vásárlóit, akik egyszerre utálják és imádják azt - mutatjuk az őrületet kiváltó terméket!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mihelyst bemutatták a terméket, kommentcunami érkezett a képe alá.

Egy-egy új termék bevezetés kapcsán bármelyik áruház- vagy diszkontláncban, így az ALDI-ban, a Lidl-ben vagy éppen a Tescóban azonnal össznépi diskurzus kezdődik a neten, hiszen mindannyian részesei szeretnénk lenni az élménynek. És persze, mivel imádunk vásárolni, és így nyomon követjük kedvenc boltjaink mindennapjait, azonnal mindenről véleményünk is van.

És persze az akciókról sem szeretnénk lemaradni, hiszen az a játék a pénztárcánkra megy.

Pár héttel ezelőtt az Egyesült Királyságot az ALDI azzal "sokkolta", hogy 24 óráig kávéban pácolt bacont dobott piacra, és hát a sok fura vélemény után az emberek kipróbálták az új terméket, és a visszajelzések pozitívak voltak, a vásárlók többsége szerint ez egy jó újdonság volt.

Most ugyanúgy az Egyesült Királyságban került sor egy új termék felkerülésére a Lidl- boltok polcaira, megérkezett ugyanis a wasabi ízesítésű fagyi, amely elsőre tényleg nagyon furcsán hagzik, hiszen a hagyományosan édes jeges desszertbe csípősséget csempésznek bele.

Úgy tűnik, mintha összeegyeztethetetlenek lennének, most azonban mégis megtörtént a találkozásuk.

Az új termékbevezetésekkel foglalkozó brit oldal, a NewfoodsUK tette közzé a termék képét, amely alatt óriási kommentcunami kígyózik. Sokan ledöbbentek, és azt mondták, hogy a Lidl most aztán tényleg nagyon messzire ment, sokan egyenesen undorodnak a wasabis fagyi láttán. Még többen viszont azt mondják, hogy biztos, hogy adnak neki majd egy esélyt, hiszen elég izgalmasnak tűnik.

Magyarországon ti ezt kipróbálnátok, szívesen vennétek, ha ide is hoznának belőle?

(via Manchester Evening News)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás