promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex hihetetlen dologgal akasztotta ki az embereket – Most túl messzire ment?
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex már ezerrel készül az X-Faktor új évadának forgatására, és úgy tűnik, hogy nem akármilyen meglepetést tartogat a nézőknek.

Örülhetnek ByeAlex rajongói, ugyanis a héten elkezdődik az RTL Klubon futó X-Faktor következő szezonjának forgatása, ahol ismét mentor lesz a „Kedvesem”, és még megannyi gigasláger előadója, akihez idén Puskás Peti, Csobot Adél illetve Gáspár Laci csatlakozik a műsorban – szóval felkészülhetünk pár ütős poénra, beszólásra, és őszinte, nyers véleménynyilvánításra.

Úgy látszik, hogy ByeAlex ennek örömére egy kicsinek tűnő, de elég jelentős változást eszközölt a stílusán, ugyanis a nemrég kirakott videójában azzal sokkolta a követőit, hogy megmutatta az újonnan befestett körmeit, ez pedig a visszajelzések alapján rengeteg embernek nem tetszett – sőt, sokan ki is akadtak ezen, mivel úgy gondolják, hogy a híresség most túllépett egy határt, és nem értik, miért csinálta ezt.

Még ByeAlex is kicsit félve nevetett azon a felvételen, amin felfedte a fekete lakkal és különböző mintákkal díszített körmeit, szóval lehet, hogy ez csupán egy izgalmas próbálkozás volt a részéről, hátha tetszeni fog neki hosszú távon – de az is lehet, hogy máris megbánta a döntését.

Amúgy rengeteg világsztár festi a körmeit Johnny Depptől kezdve egészen Harry Stylesig, szóval kicsit sem ciki ez, hiába vannak páran, akik szerint ettől kevésbé lesz „férfias” valaki – az egyáltalán nem ezen múlik.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex festett körmeit, amiről a kommentszekcióban egy közelebbi képet is közzétett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás