promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián nyilvánosan akadt ki a gusztustalan beszólások miatt: „Édesapámat ne keverjük bele!”
Borítókép:  Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián figyelmeztette a követőit, hogy bármit beszólhatnak neki, de van valami, amit senki se merészeljen kommentelni neki.

A Nyerő páros, illetve a Van életünk című műsornak köszönhetően a közönség kicsit jobban megismerhette Zámbó Krisztiánt, és kiderült, hogy egy jó humorú, kedves emberről van szó, akit sokszor teljesen igazságtalanul bántanak. Az énekes szinte folyton kapja a durva támadásokat, amikbe sokszor 20 éve elhunyt édesapját, Zámbó Jimmyt is belekeverik, de most eljött az ideje, hogy végleg meghúzzon egy határt.

Zámbó Krisztián nemrég feltöltött egy videót, amit kifejezetten azoknak szánt, akik azt írják neki, hogy „édesapád forog miattad a sírjában”. A híresség szerint ez egy igazán gusztustalan beszólás, amit többé nem fog megtűrni az oldalán, és ezentúl mindenkit töröl, illetve letilt, aki ezt kommenteli.

Azt is elmondta, hogy bárki bármit írhat neki, sőt, a negatív kritikákból néha még tanul is, de ez az egyetlen dolog, ami már nem fér bele, ugyanis ezt gyűlöli a legjobban.

Zámbó Krisztián számára igazán érzékeny téma Zámbó Jimmy és az ő halála, hiszen a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni a tragédiát, ami 2001. január 2-án sokkolta az egész országot.

Itt lehet megtekinteni Zámbó Krisztián videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás