Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vass Zita teljesen meztelenül stoppol Los Angelesben – válogatás

Vass Zita teljesen meztelenül stoppol Los Angelesben – válogatás

Színes

Vass Zita teljesen meztelenül stoppol Los Angelesben – válogatás

Színes

BTP 06:06

Pokorny Lia is elővette a művészi meztelen énjét, Kárpáti Rebeka pedig újabb fürdőruhás képpel kedveskedik a rajongóknak.

Vass Zita már vérbeli modellként űzi a szakmát, aki a Playboy címlapján is bemutatkozhatott anno. Nem olyan rég lett 32 éves, és a rajongóit azzal lepte meg, hogy újra teljesen meztelenre vetkőzött.

„Ez a szülinapom, szóval alkalomhoz illően öltöztem”

- írta a képhez a modell, aki a Sunset Boulevardra állt ki ruha nélkül stoppolni. Valószínűleg elég sokan megállhattak neki. A fotót a legendás Ellen von Unwerth készítette. A meztelenkedés mellett mutatunk egy friss, visszafogottabb nyári képet is.

Pokorny Lia nem szokott vetkőzni, de most kivételt tett egy művészi fotó kedvéért. A vadvirágos kép az elegáns erotikát képviseli most nálunk. A poszthoz a színésznő jóbarátja, a legtöbbször Leonardo DiCapriót szinkronizáló Hevér Gábor viccből odaírta, hogy lenne virág Lia körül.

Kárpáti Rebeka már a múltkor megmutatta magát bikiniben, na meg egy nagyon csini nyári szerelésben.

A műsorvezető és egykori szépségkirálynő most egyrészes fürdőruhába bújt, amiben ugyanolyan szexi, mint bikiniben. Több kép is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni a posztnál.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép: Vass Zita offical - I.AM.GIA