promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ettől elájulsz: Elizabeth Hurley falatnyi bikiniben táncikált az 56. szülinapját ünnepelve – videó
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley olyan dögös táncot lejtett bikiniben a Spice Girls zenéjére, hogy a valami elképesztő – hihetetlen, hogy már 56 éves!

Hiába nem láthattuk az utóbbi években hollywoodi kasszasikerekben a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke, Pereld a nőt! és egyebek között A bájkeverő gyönyörű sztárját, Elizabeth Hurley-t, ő egy picit sem veszített a népszerűségéből, sőt, mind a 2 millió Instagram-követője odavan érte, és izgatottan várják az újabb szexi képeket/videókat róla.

Elizabeth Hurley pár napja lett 56 éves, ennek örömére egész hétvégén a jeles eseményt ünnepelte, és ennek köszönhetően megszületett az internet egyik legcsábítóbb videója: a színésznő apró, sárga bikiniben táncikált a Spice Girls egyik slágerére, így megcsodálhattuk a tökéletes alakját és a hatalmas melleit is – ezzel bizonyította, hogy elképesztő formában van, és simán letagadhatna 20 évet.

A visszajelzések alapján a rajongók egyenesen megvadultak a látványtól, hiszen bárki szívesen csatlakozott volna hozzá egy kellemes kis testmozgás erejéig (itt természetesen a táncra gondolunk). Tényleg hihetetlen, hogy már 56 éves Elizabeth Hurley, és hogy ez mennyire nem látszik rajta.

Itt lehet megtekinteni a híresség szülinapi táncmozdulatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás