promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök bombázója mellbimbót villantott, és ő lett a Lupa-tó sztárja
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha találkozni akarsz Wendy Perezzel, akkor a Lupa-tónál a helyed, és akár a kubai szépséggel is táncolhatsz egyet.

Ezúttal kivételesen egy olyan villantást hoztunk, ami többről szól, mint egy tökéletes bikiniforma és egy szép pár kebel mutogatása. Wendy Perez, aki A Konyhafőnök idei szériájának egyik legkedveltebb versenyzője volt, napi szinten oszt meg magáról pikáns fotókat, de most a csábos pózolás mögött egy különleges eseményre való meghívás is rejlik.

Wendy a június 17-i Latin Beach Party-t promózza az Instagram-oldalán, amit a Lupa-tónál rendeznek meg. Ha rákattintunk a csinos kubai nő posztjában található linkre, bővebben is olvashatunk erről a különleges eseményről, amit minden csütörtökön tartanak meg a homokos tengerparti hangulatot sugárzó tónál.

A latin zene mellé persze latin tánc és latin táncpartner is dukál. Itt jön a képbe Wendy, aki minden csütörtökön segít elsajátítani a latin partitáncok alapjait. Szóval aki arra vágyik, hogy egy igazi kubai bombázóval ropjon a mesés Lupa-tó partján, akkor itt a remek alkalom.

Wendy Perez ráadásul olyan fotóval hívja fel a figyelmet az eseményre, amin vizes felsőben látható, mely alatt megvillannak a mellbimbói is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás