Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök bombázója mellbimbót villantott, és ő lett a Lupa-tó sztárja

A Konyhafőnök bombázója mellbimbót villantott, és ő lett a Lupa-tó sztárja

Színes

A Konyhafőnök bombázója mellbimbót villantott, és ő lett a Lupa-tó sztárja

Színes

Helmeczi Benjamin 11:31

Ha találkozni akarsz Wendy Perezzel, akkor a Lupa-tónál a helyed, és akár a kubai szépséggel is táncolhatsz egyet.

Ezúttal kivételesen egy olyan villantást hoztunk, ami többről szól, mint egy tökéletes bikiniforma és egy szép pár kebel mutogatása. Wendy Perez, aki A Konyhafőnök idei szériájának egyik legkedveltebb versenyzője volt, napi szinten oszt meg magáról pikáns fotókat, de most a csábos pózolás mögött egy különleges eseményre való meghívás is rejlik.

Wendy a június 17-i Latin Beach Party-t promózza az Instagram-oldalán, amit a Lupa-tónál rendeznek meg. Ha rákattintunk a csinos kubai nő posztjában található linkre, bővebben is olvashatunk erről a különleges eseményről, amit minden csütörtökön tartanak meg a homokos tengerparti hangulatot sugárzó tónál.

A latin zene mellé persze latin tánc és latin táncpartner is dukál. Itt jön a képbe Wendy, aki minden csütörtökön segít elsajátítani a latin partitáncok alapjait. Szóval aki arra vágyik, hogy egy igazi kubai bombázóval ropjon a mesés Lupa-tó partján, akkor itt a remek alkalom.

Wendy Perez ráadásul olyan fotóval hívja fel a figyelmet az eseményre, amin vizes felsőben látható, mely alatt megvillannak a mellbimbói is.

Borítókép: RTL Klub