promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrült szexi villantások - megszabadultak ruháiktól a hazai celebek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hőség mindenkit vetkőzésre késztetett. El sem tudjuk képzelni, mi lesz, ha igazán beindul a nyár. Szexi fotókat posztolt Kulcsár Edina, Weisz Fanni és Vajna Timi.

Nem voltak restek az igazán izzasztó hétvégén hazai celebjeink, sorra dobták le a textilt. Kulcsár Edina a medencébe menekült a forróság elől és bátran kijelenthetjük, hogy 2 gyermek után is hibátlan a teste. Persze az egykori szépségkirálynő keményen meg is küzd elismerésre méltó alakjáért. Gyakran posztol olyan fotókat, amelyeken épp edzés közben látható. A kemény munkának pedig meg is van az eredménye, szülése óta 10 kilót dobott le. Nem is értjük a gyermeknevelés mellett, hogy van ennyi energiája. Ha kíváncsi vagy Kulcsár Edina milyen dögös a vízben lebegve, ITT lecsekkolhatod.

Weisz Fanni is élvezte a verőfényes napsütést a hétvégén. Ultra szexin pózol egy aprócska fekete bikiniben. Persze záporoznak is a dicsérő kommentek, amit meg is értünk, hiszen elképesztően néz ki. Lehet nem csak a napsütés, de az új szerelem is jót tett nekik.

És ha szexi pózolásról van szó, természetesen nem maradhat ki a sorból Hollywood nagyasszonya sem. Andy Vajna özvegye is villantott. Timi épp Malibun élvezi a napsütés jótékony hatásait, ezt pedig meg is mutatta követőinek. Eszméletlenül fest lila fürdőruhájában, a hasizmára meg egyszerűen csak irigykedni tudunk. Timire férje elvesztése után ismét rátalált a szerelem, ismerőseik pedig azt beszélik viharos kapcsolatukra ráférne már a gyerekvállalás. Lehet, hogy hamarosan újabb sztárporonty érkezik?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás