promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Falatnyi bikiniben mutatta meg hibáit a Farm VIP szexbombája
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aprócska bikiniben is felvállalja milyen problémákkal küzd a szexi modell, influenszer, akit a nagyközönség a Farm VIP amazonjaként ismerhetett meg.

Sydney van den Bosch élete akárcsak egy tündérmese. Szépségkirálynőből lett focistafeleség, majd a TV2 realityjében lett országosan is ismert. Sydney hamar bebizonyította, hogy az apró termete és törékeny külseje mögött egy igazi harcos amazon lakozik. Egy szó, mint száz gyönyörű és sikeres. Az a fajta lány, akire tízezrek irigykednek, mert a fotóin mindig annyira tökéletes.

Legutóbbi isntagramjára feltöltött videójával pont erről a tökéletes világról rántotta le a leplet. Megmutatta, hogy egy filterek és retus mentes világban neki is vannak hibái.

Sydney azt írta:

Nos, ez a videó csak egy kis szösszenetnek indult, hogy na vegyük fel... majd egy olyan áramlatot hozott magával, hogy több százan írtatok, sokatoknak sikerült is válaszolnom . De a mai áramlat az volt, hogy bárcsak lementhetnétek, hogy ha épp valakihez hasonlítjátok magatokat legyen valami amibe kapaszkodhattok. Itt van, itt vagyok, mentsetek le, mehet a printscreen. Emberből vagyok, hús-vér emberből, mint Ti. Nem egy közösségimédia “Bio díszlet”. Szeretem a szép képeket, de nem mindenáron. Lassan 15 éve dolgozom modellként tudom, hogy mi az a póz ami számomra előnyös és jól áll. Most megmutatnom azt, ami valódi. Manír, filter és retus mentes. 

A nagy vallomást Magyarország első számú fitneszguruja sem hagyta szó nélkül. Rubint Réka kegyetlen őszinteséggel mondta el, mit gondol a modell coming out-járól.

 

A belső szépségedet SENKI és SEMMI nem veheti el Tőled! Aki ismer, pontosan tudja, hogy kívül-belül ragyogsz, mert a lelked ragyogtatja a tested is.Te kis Szeretetgombòc ! Imàdlak

Úgy látszik a videó beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Sok követője borzasztó hálás neki, amiért felvállalta magát és önbizalmat adott azoknak, akik mindig a címlapfotókon pózoló lányokra akarnak hasonlítani, hónapokig tartó önsanyargatással.

Ha te is kíváncsi vagy, hogy fest mindenféle manír nélkül a Farm VIP sztárja, ITT megnézheted!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás