Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon beteg, amit Kate Moss húga csinál a weben

Nagyon beteg, amit Kate Moss húga csinál a weben

Színes

Nagyon beteg, amit Kate Moss húga csinál a weben

Színes

Promotions 10:51

Regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol jó pénzért sok mindenre rávehető.

Egyre többen tudják, hogy a szupermodell Kate Mossnak van egy – szintén a modellpályát választó – féltestvére, a 23 éves Charlotte (vagyis Lottie) Moss. Az ifjú szőke bombázó talán még kevesebb gátlással rendelkezik, mint nehéz természetűnek tartott nővére.

Lottie a napokban regisztrálta magát az OnlyFans oldalra is, ahol jó pénzért különleges szolgáltatásokat nyújt a zártkörű online vendégseregnek. Azután döntött így, hogy nemrég egy pucér képéért kereken 1000 fontot (igen, 400 ezer forintot) fizetett neki valaki egy webes aukción.

A szokásos előfizetői díjon felül az ifjabb Moss kisasszony plusz 200 dollárért VIP részleget is nyitott az OnlyFans oldalán. Ebben egyedi kéréseket is igyekszik teljesíteni, korlátlan csetelést biztosít, valamint exkluzív tartalmakkal látja el rajongóit. A modell bugyivásárlásra is lehetőséget nyújt, de ez inkább már a

fétis kategória.

Lottie nem ma kezdte a szakmát, már 13 évesen felfedezték őt a modellügynökségek, mégpedig a féltestvére, Kate Moss 2011-es esküvőjén. Azóta a csillaga folyamatosan felfelé ível, és a fiatalabb generáció ma már elsősorban rá asszociál a Moss név hallatán, nem a 47 éves nővérére.

A hölgy anyagilag is kezd egyre jobban megerősödni, nemrég újságolta el például, hogy a legutóbbi havi keresete 36 640 fontra rúgott. A mostani megjelenése egy többé-kevésbé szexoldalnak tartott felületen alighanem újabb lökést ad majd a bevételeinek.

„Mindenki azt mondja, ünnepeld a tested, tegyél vele azt, amit akarsz. Irányítsd arra az életed, amerre akarod. De amint megjelensz egy OnlyFanshoz hasonló oldalon, az ipar rögtön fanyalogni kezd”

– csapott oda őszintén Lottie a képmutató modellszakmának. Azt sem rejtve véka alá, hogy a saját tartalmai talán tényleg túl pikánsak, és sokan megütköznek rajtuk, de általuk függetlenedni tudott a modellipartól, és sokkal boldogobb, egészségesebb környezetet tudott kialakítani magának.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria