promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keira Knightley szerint minden általa ismert nőt zaklatták már
Borítókép:  Keira Knightley/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keira Knightley arról beszélt, hogy a szexuális zaklatás olyan nagy probléma, hogy "szó szerint" nem ismer olyan nőt, akit ne ért volna már ilyen, beleértve saját magát is.

Keira Knightley a szerdán megjelenő Harper's Bazaar magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy a helyzet:

"...kib*szottul lehangoló".

Arra a kérdésre, hogy tapasztalt-e már zaklatást, így válaszolt:

"Igen! Úgy értem, mindenki tapasztalt már ilyet. Szó szerint, nem ismerek senkit, akit ne ért volna már valamilyen módon, legyen az villantás, vagy tapizás, vagy egy fickó azt mondja, hogy el fogja vágni a torkod, vagy arcon üt, vagy bármi is az, mindenki átélt már ilyet. Amikor a nők elkezdték felsorolni, hogy milyen óvintézkedéseket tesznek, amikor hazafelé sétálnak, hogy biztonságban legyenek, arra gondoltam: »Én mindegyiket megteszem, és még csak nem is gondolok rá.«

Knightley korábban már beszélt arról, hogy kényelmetlenül érzi magát az intim jelenetek forgatásakor, és hogy a nőknek vagy flörtölniük kell, vagy anyáskodniuk.

"Ha olyan filmet forgatnék, ami az anyaság és a test elfogadásának útjáról szólna, úgy érzem, sajnálom, de azt egy női rendezővel kellene megcsináltatnom. Nincs abszolút tiltásom, de a férfiakkal valahogy igen"

– mondta még januárban.

Legutóbbi interjújában a kétgyermekes anyuka (aki állítólag a világjárványos gyermekgondozási aggályok miatt visszalépett az Essex kígyó című korabeli drámából) azt is elmesélte, hogyan tartotta fenn a családja lelkesedését a lezárás alatt:

"Van egy trambulin a kertünkben, és úgy döntöttünk, hogy csak szép ruhát viselhetünk rajta. Minden nap vörös rúzst kentem magamra, és mindegyik Chanel ruhát viseltem, ami a szekrényemben volt, a lányomnak, Edie-nek pedig Chanel szalagokat fontam a hajába és tündérszárnyakat. Arra gondoltam, hogy mi értelme van ezeknek a szép dolgoknak a szekrényben ülni, amikor odakint olyan apokaliptikus és ijesztő? Annyira fontosnak éreztem, hogy igazán boldogok legyenek a gyerekek."

Két gyermeke van, Edie és Delilah, férjével, James Rightonnal, aki zenész és a Klaxons együttes korábbi tagja.

(The Guardian)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás