promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atyaég! Erzsébet királynő nem megy a szomszédba egy kis vagányságért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tortát kellett szeletelnie, és ezt az unalmas kötelességet is sikerült feldobnia.

Amióta csökkent a járványveszély a szigetországban, II. Erzsébet brit királynő egyre több nyilvános eseményen mutatja meg magát. A 95 éves uralkodó legutóbb Cornwallban bukkant fel, ahol egy rendkívül fiatalos, virágmintás ruhát viselt.

Jövőre lesz kereken 70 esztendeje, hogy Erzsébet ül a brit trónon, és ezt a jubileumot természetesen látványos rendezvénysorozattal kívánják megünnepelni. Ennek része lesz 2022-ben a The Big Lunch nevű „piknik” is, amelynek Károly trónörökös felesége, Kamilla cornwalli hercegné a fővédnöke számolt be a Daily Mail.

A királynő már idén megtisztelte jelenlétével az eseményt, ahol a torta felvágását is rá bízták. Ehhez azonban nem egy kést adtak neki,

hanem egy kardot.

Fotó: Profimedia

Erzsébet nem jött zavarba, sőt tetszett neki a szokatlan ötlet. Kamilla és a találkozón szintén részt vevő Katalin hercegné pukkadoztak a nevetéstől, és a többi vendéget is lenyűgözte a királynő lazasága.

„Olyanok, mint az üstökösök, nem láthatjuk őket túl gyakran”

– mondott egy érzékletes hasonlatot a királyi látogatókra Peter Stewart, a helyszínül szolgáló, futurisztikus megjelenésű Eden Project ügyvezetője. Aki igazából nem is emlékezett rá, mikor láthatták így, együtt nyilvánosan a három kékvérű hölgyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás