promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex iszogatott, majd nyilvánosan üzent Gáspár Lacinak – videó
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex fogta magát, és az egész világ szeme láttára üzent Gáspár Lacinak, akivel hamarosan az X-Faktorban fognak együtt szerepelni.

Az RTL Klub X-Faktor, Maradj haza magadnak!, illetve Made in Karantén című műsorait nézve már észrevehettük, hogy ByeAlex és Gáspár Laci nem mindig értenek egyet az élet nagy dolgaiban, de ettől függetlenül nagyon jó kapcsolatot ápolnak és mókás a közöttük lévő dinamika – úgy tűnik, hogy ők nem csupán a képernyőn barátok, hiszen a ByeAlex és a Slepp frontembere most egy nyilvános videóban üzent az egykori Megasztárosnak.

Ma van Gáspár Laci 42. születésnapja, ennek örömére ByeAlex egy olyan videóban köszöntötte fel őt, amiben az egyik kezével grillezik, a másikkal pedig egy borospoharat szorongat, és elmondja, hogy az ő tiszteletére fog ma iszogatni – ráadásul azt is elárulta, hogy pénteken találkoznak, hiszen indul a forgatás (ami jó eséllyel a következő X-Faktor évadot jelenti).

„Szeretlek Gáspár Laci”

– írta ByeAlex a poszthoz.

A közönség már nagyon várja, hogy ismét közös műsorban szerepeljen ByeAlex és Gáspár Laci, és nagyon úgy néz ki, hogy már nem kell sokat várnunk a visszatérésükre, hiszen hamarosan kezdődik az X-Faktor, amiben mindketten mentorok lesznek Puskás Peti és Csobot Adél mellett.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás