Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: legyél ma a szívek és a csillagok pajzsa

Napi horoszkóp: legyél ma a szívek és a csillagok pajzsa

Színes

Napi horoszkóp: legyél ma a szívek és a csillagok pajzsa

Színes

Ezo Terézia 05:35

Lehet nehéz, de próbálj meg a nehezített ajtókon bejutni a cél felé. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Ez jelenleg fokozottan igaz lehet rád. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt a munkád során is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Rák (június 22. - július 22.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Egy apró kis megingás, és kárba veszhet az eddigi munkád. Készülj fel, hogy páran irigykedhetnek a sikereidre, és keresztbe tehetnek neked. A szórakozásban önmagadra hallgass, te tudod, mi kapcsol ki igazán. Ne tedd azt, amihez nincsen kedved.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mostani bolygóállás nem tud teljesen megvédeni: oda kell figyelned, mert ha nagyon jó a kedved, túlzottan el tudod engedni magad. Szereted a drámai megoldásokat, és alkalmad is lesz kihasználni a héten, de figyelj arra, hogy ne vidd ezt túlzásba. Ha valaki provokál, ne háborodj fel nagyon, inkább intézd el nyugodtan a problémát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hét maradék napjában érdekes emberekkel hozhat össze a sors, szóval mindenképpen ki kellene mozdulnod a négy fal közül. Olyan ismeretségeket köthetsz, amik nagy hatással lesznek rád a jövődben. Nem érdekbarátság születése ez, mivel te is ugyanúgy adhatsz nekik. A következő napokban ne bonyolódj felesleges vitákba, mert alulmaradhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás szerint lehetőséged nyílik arra, hogy több időt tölts egy barátoddal és együtt tevékenykedjetek. Remekül megértitek egymást, így tényleg jó dolgok sülhetnek ki az egészből. Ha el tudjátok engedni a fantáziátokat, akár többet is ki lehet hozni ebből az egész együttműködésből. Ma este olyan találkozásokban lehet részed, amik elmélyítik az önismeretedet. Inkább ne a zajos helyeket keresd.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán jól alakulhatnak a következő napjaid, mert pozitív energiák, és emberek vehetnek körül. Sok dicséretet, elismerést, és talán még kellemes bókokat is kaphatsz. Persze ne szállj el ezektől, de azért nyugodtan élvezd ki az édes pillanatokat. Hamarosan feltűnhet valaki az életedben, aki alaposan összezavarhatja az érzéseidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé túlterhelt voltál az utóbbi időszakban, és ezt érzed is magadon. Jobb lenne, ha a nap végén megpróbálnál feltöltődni. Most nem szabad senki problémáival foglalkoznod, csak saját magaddal. A Hold jelenlegi állása rád is hatással van. Hevesebb a vérmérsékleted, óvatosabban kell bánnod a szavakkal. Vigyázz, nehogy megsérts valakit.

Halak (február 20. - március 20.)

Döcögősen akar beindulni ez a hét, ráadásul vártatlan viták tehetik nehezebbé az egész napodat. Főleg a családdal kerüld a konfliktust, mert úgyse tudtok most zöld ágra vergődni egymással. Figyelj oda, mert jelenleg könnyen kicsúszhat valami sértő szó a szádon, amit később megbánhatsz. Próbálj meg elleni a saját kis világodban inkább.

Borítókép: Profimedia