promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Martina igazságtalannak érezte, hogy távoznia kellett a versenyből
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sulák Martina csalódott volt, és még többet szeretett volna megmutatni magából.

Nemsokára véget ér A Konyhafőnök nyolcadik szezonja, ahol volt bőven feszültség és kaland a verseny alatt. A nézők nagyon azt szeretnék, ha Mengyi és Roli lenne ott a döntőben. Valaki a mostani négyesből már boldogan ül otthon a tízmillió forinttal, de még nem mondhat egy szót sem.

Vajon a közönség két kedvence közül lett valaki a győztes, vagy az Orsi Norbi kettős egyike? Pénteken minden kiderül. Annyi biztos, hogy Sulák Martina már sajnos nem folytathatta tovább a versenyt.

Innentől Rácz Jenőnek csak egyetlen piros kötényese maradt, és az Mengyi, akiért iszonyatosan szorítanak a rajongók.

„Nagyon maximalista vagyok, és mindig bennem van az, hogy mit ronthattam el, és kerestem a kérdéseket. Tényleg amikor ott van az ember, és rajta van a séfkabát, akkor úgy látja az alagút végén a fényt, hogy lehet én leszek ott a top 2-ben, vagy én nyerem meg a versenyt. Azt éreztem, hogy voltak nálam rosszabbak, és amikor ilyen szituációba kerül az ember, akkor mindig olyan kis szomorú”

– nyilatkozta a Reggeliben Martina, aki picit igazságtalannak érezte a kiesését.

A nyolcadik szezon ötödik helyezettje még gondolkodik azon, hogyan építse be a gasztronómiát az életébe, de nem szeretne neki hátat fordítani.

Martina tényleg eljutott a döntős hétig, felvehette a séfkabátot, ami így is nagyon szép teljesítmény. Remélhetőleg a csalódottságot nemsokára maga mögött fogja tudni hagyni.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás