promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a nagy titok! Hónapokig hallgatott erről Iszak Eszti és Gyurta Dani
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akarták tovább titkolni.

Rég nem hallottunk már Iszak Eszterről és szerelméről, Gyurta Dánielről. A fiatal pár már több, mint egy éve boldog párkapcsolatban élnek egymással, és most kiderült, hogy már hónapokkal ezelőtt megtörtént a lánykérés is.

Gyurta Dani a Maldív-szigeteken jegyezte el szerelmét, de hogy miért tartották mind ez idáig titokban, arról Iszak Eszti az Instagram-oldalán számolt be.

„Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. Remélem megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában”

- írta a boldog menyasszony, aki a végén még hozzátette, hogy most már mindenki tudja, miért járt 8-10 gyűrűvel az ujjain minden televíziós felvételre.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a sztárpár mikorra tervezi az esküvőt, de lehet, hogy azt is majd csak néhány hónappal a ceremónia után jelentik be, hogy életük legfontosabb eseményét is kiélvezhessék.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás