Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Evelin reagált a botrányra, amit a kerek popsija okozott

Gáspár Evelin reagált a botrányra, amit a kerek popsija okozott

Színes

Gáspár Evelin reagált a botrányra, amit a kerek popsija okozott

Színes

Promotions 16:16

Gáspár Evelin nemrég nagyon megbotránkoztatta az embereket, mikor szexi, fürdőruhás képeket rakott ki magáról, ráadásul még egy olyan fotót is posztolt, amin megmutatta a popsiját.

Győzike nagyobbik lánya, Gáspár Evelin lesz a Survivor következő évadának egyik versenyzője, de mégse ennek köszönheti azt a figyelmet, amit az utóbbi időszakban kapott. A fiatal híresség kifejezetten vadító fotókat osztott meg magáról, és igaz, hogy a rajongói imádták őket, mégis bőven akadtak olyanok is, akik keményen beszólogattak neki a túlzottan pikáns képek miatt – Gáspár Evelin most reagált a botrányra.

„Posztoltam több fürdőruhás képet, mert büszke vagyok arra a munkára, amit elértem. A fotóim természetességet sugallnak, hiszen nem filtereztem, nem szerkesztettem szét őket, ahogy többen csinálják. Nem akarok a tökéletességre törekedni, hiszen, mint tudjuk, senki nem tökéletes. Szeretnék kiállni a természetesség mellett, de úgy látszik, itthon ezt nem fogadják el, a hazugság, a túlzott filterek tetszenek az embereknek. Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá: ha tetszik, ha nem”

– mesélte Gáspár Evelin az NLC-nek.

Úgy látszik, hogy a sztár példaértékűen tűri a támadásokat, és ennek az a kulcsa, hogy elfogadja és szereti a saját testét, így nem engedi, hogy a rosszakarók beférkőzzenek a negatív kommentjeikkel a gondolataiba.

Gáspár Evelin amúgy azt a következtetést szűrte le a fürdőruhás fotók kirakása után, hogy az emberek nem a természetességet preferálják, hanem inkább a szétfilterezett fotókat:

„Sajnos azt kell mondanom, Magyarországon az a trendi, ha valaki filterekkel, FaceApp-pal pakolja ki magát a különböző közösségi oldalakra. Ha kiteszed a frankót, az nem tetszik az embereknek”.

Borítókép: Gáspár Evelin / youtube.com/LifeTV (screenshot)