promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose újra levette a melltartóját, Mihalik Enikő pedig ennél is továbbment
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp lánya is főszereplő volt a válogatás rovatunkban, aki egy nagyon dögös képet osztott meg a születésnapján.

Lemaradtál valamelyik válogatásról? Nem gond, mert most összeszedtük neked a legvadabb villantásokat! Május utolsó hétfőjét Mihalik Enikő indította, aki a Fashion Streetnek vetkőzött le teljesen meztelenre. Zimány Lindának is beindult a bikiniszezon a Balatonnál, aki igazán bombaformában van.

Demi Rose imádnivaló és dögös fotót osztott meg, ahogy melltartó nélkül egy Playboyt olvas. Nos, pont a magazinra lesztek mérgesek, mert az takarja el a lényeget. A Pussycat Dolls amerikai táncosa és énekesnője, Ashley Allen Roberts is csak a kezével takarta a fedetlen kebleit.

Vass Zita gyakorlatilag már igazi világsztár. A modell Instagram-oldala már átlépte a 730 ezres követőtábort, de lesz ez még több is. Zita a Memorial Day alkalmából vett fel egy szuperszexi bikinit. Bella Thorne , Kaili Thorne is igazán bevállalós volt.

Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp 22 éves lett, és olyan ruhát vett fel, ami többet mutat, mint kellene, de hát ennek minden rajongó csak örült. A Modern család sztárja, Sofia Vergara a fenekével nosztalgiázott, míg Hailee Lautenbach ledobta a melltartóját a Playboynak.

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás