promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Woody Harrelson apja valódi bérgyilkos volt
Borítókép:  Woody Harrelson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű családi titok derült ki Woody Harrelsonnal kapcsolatban, ugyanis az édesapja egy elítélt bérgyilkos volt.

Sokan ismerik és kedvelik a háromszoros Oscar-jelölt Woody Harrelsont, aki a több mint négy évtizede tartó pályafutása alatt olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például a Zombieland, Született gyilkosok, Az éhezők viadala, Solo: Egy Star Wars-történet vagy A majmok bolygója: Háború – viszont vannak, akik csak most értesültek egy fontos dologról, ami a világsztár szinte egész életét beárnyékolta.

Már a '80-as évek elején köztudott volt, de csak a héten került újra elő, hogy Woody Harrelson apja, Charles Harrelson bérgyilkos volt, akit többször is elítéltek.

A férfi 1968-ban pénzért megölt valakit, ezért 5 évet kellett leülnie a börtönben. Ezek után 1979-ben a vádak szerint lelőtt egy szövetségi bírót, amiért kétszeres életfogytiglant kapott, ráadásul állítólag még annak idején az Egyesült Államok akkori elnökének, John Fitzgerald Kennedynek a meggyilkolásához is köze volt. Charles Harrelson végül 2007-ben, 68 évesen hunyt el szívroham következtében a cellájában.

Woody Harrelson hitt édesapja ártatlanságában, és hiába távolodtak el egymástól, rendszeresen látogatta őt a börtönben. 2003-ban meg is próbálta kihozni őt, miután az ügy egyik érintettje azt mondta, hogy nem Charles Harrelson volt a tettes, de a színész nem járt sikerrel.

Így nézett ki Charles Harrelson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás