promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley tökéletes melleitől káprázni fog a szemed – videó
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley 14 hónap után végre kimozdulhatott otthonról, ennek örömére rögtön kidobta a melleit egy vadító ruhakölteményben.

A Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke, Pereld a nőt! és egyebek között A bájkeverő gyönyörű színésznője, Elizabeth Hurley igaz, hogy nem szerepelt az utóbbi években kasszasiker filmekben, de még így is elég aktív, ráadásul Instagramon is már 2 millió követője van, akiket rendszeresen brutálszexi képekkel és videókkal ajándékoz meg – és ez most is így van.

A járvány miatt 14 hónapon keresztül élt szinte egyedül, a világtól elzárva Elizabeth Hurley, de most végre kiszabadulhatott, az első útja pedig a legendás Royal Albert Hall-ba vitte, ahol egy balett előadást nézett végig – de nem kell aggódniuk a rajongóknak, hiszen akármennyire is elegánsnak és visszafogottnak hangzik ez a program, a világsztár olyan ruhát vett fel, amiben természetesen a hatalmas melleit is szabadjára engedte.

Elizabeth Hurley megint mindenkit az ujja köré csavart, hiszen egyenesen hihetetlen, hogy napokon belül 56 éves lesz, mégis úgy néz ki, mint aki maximum a 30-as évei elején jár.

A közönség visszajelzése alapján Elizabeth Hurley legújabb videója mindenképp megér egy megtekintést, és senkit sem hibáztatunk, ha esetleg nem tudja végig tartani a szemkontaktust:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás