promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nektek mennyire jön be Palvin Barbi szexi párducmintás bikinije?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi nem rég rakta ki a képet, de már özönlenek rá a lájkok.

A világhírű magyar modell most pihenget, de hát közben folyamatosan dolgozik is. Még az év elején készített vele egy remek interjút az NSO, ahol kiderült, hogy Barbara nem alkalmaz semmilyen külsős embert, szóval saját maga üzemelteti az Instagram, illetve a Twitter-fiókját.

„Korábban sokkal többet olvastam a kommenteket, ma már jóval kevesebbet nézek rájuk. Nem tartottam egészségesnek, hogy minden nap negatív kommenteket olvasok. Helyette próbálok több időt a jelen idejű valóságban tölteni, a telefonom képernyőjén pedig kevesebbet”

- nyilatkozta anno a modell, aki azért többnyire csak elismerő szavakat szokott kapni, az úgynevezett trollokkal meg nem kell foglalkoznia.

Barbi nem rég szerepelt a L'Officiel címlapján. A magazin először 1921-ben jelent meg, ugyanabban az évben, mint a Vogue, és továbbra is elismert lapnak számít a divatiparban. Itt többen is megjegyezték, hogy Barbi eszméletlenül néz ki, de elég nehezen felismerhető a sminkje miatt. Ennyi misztikusság olykor kell.

A magyar modell úgy döntött, hogy belevág ő is a bikiniszezonba. A párducminta nem mindenkinek áll jól, de neki nagyon. Az talán bőven elég visszajelzés, hogy alig jelent meg a fotó, és már be is gyűjtött egymillió lájkot. Nektek hogy tetszik Barbi új bikinije?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás