promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási szerelem a Barátok közt forgatásán, új sztárpár született - videó
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozatnak ugyan lassan vége, mégis az emléke örökké velünk marad, sőt, vannak olyanok, akik a sorozatnak köszönhetik a szerelmet is.

A Barátok közt hosszú ideig a magyarok kedvenc sorozata volt, ám hamarosan örökké vége, persze az ismétlések mindig itt lesznek köztünk, így mégsem igaz, hogy mindörökre eltűnik majd a tévéképernyőről. Mindesetre a forgatásnak már vége van, az utolsó rész pedig augusztusban kerül adásba.

Azonban még mindig érnek minket meglepetések, az RTL Klub reggeli műsorában a sorozat két szereplője vendégeskedett, Truckenbrod Fanni és Gombos Krisztián. A két fiatal a sorozat forgatásán jött össze.

A sorozatban Fanni Fekete Luca karakterét alakítja, míg Krisztián Szilágyi Oszkár szerepében jelent meg rendszeresen a képernyőn. Az pedig már csak a romantikus jéghegy csúcsa, hogy a Fanni az első jelenetében éppen Krisztiánnal szerepelt. A kapcsolatról először a Story magazin számolt be, a két fiatal pedig az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt részletesebben a nagy szerelemről.

Krisztián az adásban mesélt a csábítás fortélyairól is, illetve arról is, hogy tervezgetik-e már az eljegyzést:

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás