promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nórát így még sosem láttad, annyi szent – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű műsorvezetőnő egy különleges fotóval örvendeztette meg követőit.

Ördög Nóra nemrég közzétett egy különleges, gyerekkori fotót Instagram oldalán. A kép nemcsak azért különleges, mert a híresség ilyesmiről nem nagyon szokott posztolni, hanem mert sokakat ledöbbentett, a műsorvezetőnő bájos, gyerekkori alakja mennyire hasonlít gyerekeire, különösen a 6 éves Vencelre.

„Venci hosszú hajjal” 

– írta egy elámult kommentelő.

A posztból kiderül, hogy a felvétel Nóri szülővárosában, Mórahalomban készült.

„Igaz, hogy mostanában inkább Balatonakarattyáról hallotok tőlem, de van egy másik, erősen lüktető térképpont a szívemben: a szülővárosom, Mórahalom. Ugyan sokkal ritkábban jutok haza, mint szeretnék, de mindig is nagy büszkeséggel töltött el, milyen hihetetlen fejlődésen ment keresztül ez a hely az elmúlt évtizedekben. 
Jártatok arra mostanában? Ha igen, biztosan voltatok a gyógyfürdőben is. Gyerekkoromban - a pancsoló mellett - csak 1 termálvizes medence működött ott, abban tanultam meg én is úszni, ahogy az összes többi helyi kisgyerek… Ma meg!
De nem csak a fürdő miatt érdemes Mórahalomra menni, hanem mert ez a kisváros megmutatta, hogy képes programok terén is felnőni a fürdőhöz, ami híressé tette. [...]”

A teljes posztot az Instagramon tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás