promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több millió nő ledöbbent a hír hallatán: a Venom szívtiprója korábban férfiakkal szexelt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Venom, az Eredet és a Mad Max sztárja, Tom Hardy meglepő őszinteséggel beszélt a Now magazinnak arról, hogy korábban férfiakkal is szexelt. 

 

 

Tom Hardy először Az elit alakulat című háborús minisorozatban tűnt fel a filmvásznon, majd olyan filmekben kapott szerepet, mint az Eredet, a Sötét lovag, a Visszatérő, a Warrior és persze a Venom, amelynek második része szeptemberben várható a mozikban. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: 

A hollywoodi szívtipró sok női szívet rabul ejtett, azonban nemrég megdöbbentő dolgokat árult el a Now magazinnak a múltjával kapcsolatban. Hardy így válaszolt, amikor megkérdezték tőle, hogy létesített-e szexuális kapcsolatot más férfiakkal:

"Fiatalon? Persze. Színész vagyok, az isten szerelmére. Játszottam én már mindennel és mindenkivel. Szeretem a fizikai kapcsolat ilyen formáját, de már a harmincas éveimben vagyok, már nem ez az utam. Már abbahagytam a kísérletezést, de volt a férfiakkal, különösen a meleg férfiakkal való kapcsolatokban egy csomó minden, amire szükségem volt az életemben."

– válaszolta a színész. 

 [[cikk3]]

Úgy tűnik, a látszat tényleg csal, Hardy ugyanis azt is elárulta, hogy bár nagyon férfias a külseje, belül inkább nőiesnek érzi magát. 

"Határozottan vannak nőies tulajdonságaim, és rengeteg meleg férfi hihetetlenül férfias. Sokan mondják, hogy nagyon férfiasnak tűnök, de én nem érzem magam annak. Valójában nőiesnek érzem magam. Szeretnék én is a fiúk közé tartozni, de mindig is egy kicsit kívülállónak éreztem magam. Talán épp abból erednek a férfias tulajdonságaim, hogy túlkompenzálok, amiért kilógok a fiúk közül."

 [[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás